deneyimli şeflerden
benzersiz reçeteler
Ada & Göç mutfağı kültürünü yenilikçi yaklaşımlarla geliştirmek için emek sarfeden genç ve deneyimli bir ekibe sahibiz.

Benzersiz Reçeteler


Şeflerimiz, doğanın armağanı olarak doğdukları topraktan ve denizden gelen en iyi malzemelerle misafirlerimize mümkün olan en iyi deneyimi sunar.

Madam Niça Bozcaada’da Ege ve ada mutfağından; Şeftali ve enginar kalpli semizotu salatası, atalık Nallıhan buğdayından hazırlanmış deniz mahsullü pancarlı erişte çeşitleri, baklava hamuruyla yapıp üzerinde biber reçeliyle servis ettiğimiz peynirli muska böreği, yöreden aldığımız keçi peynirinin asma yaprağı ile ızgaraya konup rakı ile kavunun yanına eşlik ediyor.

İstanbul Madam Niça’da ise daha çok Ekalliyet göç mutfağının lezzetleri; Mezelerimizin içine şahane Ermeni, Rum mezeleri koyduk. Osmanlı’nın çok sevdiği yemekleri koyduk. Ada mutfağından koyduk. Niça Böreği, Saganaki, otlu mücver, uskumru füme, tarama, acılama, çıtır patlıcan, doğal ortamında yetişen hayvanlardan dana bonfileye eşlik eden frik pilavı ve en taze günün balığı usta şeflerimizin hünerli ellerinde hayat bulan lezzetlere dönüşüyor.

Madam Niça’da ile her lokmada ada & göç mutfağının eşsiz lezzetlerini keşfedeceğiniz unutulmaz bir yolculuğa çıkmaya hazır olun. Afiyet olsun.
filmi izle
}